четвъртък, 12 юни 2008 г.

Първият пост... :)



Отдавна се каня да си направя такова животно за писане на мисли и впечатления обаче все ми се струваше, че голямо философстване ще падне и се опитвах да се въздържа... :)
Ама днес вече не можах и о, ужас!, написах първия си пост!!! :Р

!!!!! Предупреждавам, че в този блог може да има много простотия и негативни неща, защото обикновено ми се пише като съм или в лигаво, или в предсмъртно настроение. Ще помоля малките деца да бъдат добрички и вместо да киснат тук, да потърсят нещо интересно в Уикипедия или да излязат навън да поиграят и за нас старците ;)

... Все пак се надявам да се получат и смислени постове - така да се каже тръгвам с Надежда и Любов :) И Вяра в Господ, както винаги :)

... Само не знам защо трите вездесъщи покровителки на доброто са дъщери само на София (за Вяра, Надежда и Любов говорим). Ето отговора -> баща им трябва да е бил Бургас ;) Обичам Бургас!!!



Чувствайте се свободни да коментирате и критикувате всичко, стига да не изпадате в състояние на безцензурираност;) и по възможност - ползвайте кирилица.

Приятно прекарване в моятаЗона! :)

5 коментара:

Мишо каза...

Да, наистина ще има много простотия тук, но не си предполагала откъде ще дойде :D

Мишо каза...

Колежке, най-често използваният отговор "Впечатляващо, но 2"... пропуснали сте го някакси.

Mateva каза...

Хаха, е, наште не са като че ли толкова груби като късат... Просто трудно пускат повечко ;) Абе аз говоря, ама ще видим като дойде Великова...

Мишо каза...

Човек предполага, доцент разполага.

samodiwa каза...

Прекрасен блог, какче :)

Обичам теееее!
Кака